Soluții vending de top - completăm pauzele de așteptare, gustare și cafea, cu un simplu gest!

Vending Băuturi Calde, Băuturi Reci și Snack-uri:

Aparatele noastre de vending stand floor oferă soluții complete pentru băuturi calde, băuturi reci și snack-uri în cadrul spațiilor de trafic intens sau a mediilor de pauză la birou.

Gestionarea Completă
a Echipamentului
Echipa noastră este responsabilă de igienă, mentenanță, refill și rezolvarea problemelor tehnice ale aparatelor, asigurându-vă funcționarea optimă.
Acces Limitat
la Interiorul Aparatului
Clienților nu li se permite accesul la interiorul aparatului, garantând securitatea și integritatea echipamentului.
Refill
Eficient
Alimentarea se efectuează în funcție de consumul, rulajul și capacitatea aparatului, asigurând o aprovizionare eficientă și promptă.

Soluțiile noastre pentru băuturile calde și snack-uri:

Cafea boabe

Din care se prepară automat sortimente aromate și intense de espresso scurt, espresso lung, espresso cu lapte, cappuccino, cappuccino cu ciocolată și cafea cu ciocolată. Automatele Necta, produse de N&W GLOBALVENDING, lider european în domeniul aparatelor de vending, fac din selecția noastră atentă de boabe de cafea o experiență bogată și intensă, pentru a satisface toate gusturile, la fiecare apăsare de buton.

Cafea capsule

Pentru că Lavazza Blue devine ușor propriul tău barista, prin băuturi echilibrate, cu operare simplă și rapidă, potrivită pentru mediile aglomerate. Fiecare capsulă de Lavazza Blue conține o doză perfectă de arome, oferind o călătorie senzorială cu fiecare înghițitură; capsulele sigilate păstrează blendul într-o atmosferă controlată, cu o aromă intactă, precum și prospețimea cafelei până când aceasta ajunge în pahar.

Poftă de ceva bun

Întregim experiența memorabilă a cafelei cu opțiunile delicioase de gustări cu Snacky; un sistem integrat de snakuri delicioase, pentru o experiență de vending completă, prin amplasarea automatelor de băuturi reci și produse alimentare, dotate cu sisteme de citire a monedei, bancnote și eliberare a restului.

My Coffee, o cafea pe gustul nostru!

My Coffee, proprietate Nordexim Coffee Services a apărut la cererea pieței, ca alternativă de produs cu preț la nivel mediu. Este o combinație de cafea Arabica și Robusta, având ca principale caracteristici cremozitatea și tăria gustului, ambalată de noi special pentru segmentul de vending.

Ce poți savura din vendomatele noastre?

Descoperă portofoliul de branduri Nordexim Coffee Services!
Încrederea în mărcile de cafea și snacks aduce, astăzi, un plus de calitate în vendomatele noastre, cu fiecare gust și în fiecare pauză.

Scroll to Top