Punem pasiune și profesionalism
în fiecare moment de pauză.

Misiune
Misiunea noastră este să oferim o experiență de vending completă și diversificată, cu un portofoliu complex de băuturi calde și produse reci, de la branduri de încredere, în fiecare colț al României.
Viziune
Viziunea noastră este să transformăm experiența de vending într-o satisfacție de business pentru parteneri și o pauză bine meritată pentru cei ce ne degustă.

De ce să te așezi cu noi la masa parteneriatelor?
Servim calitate și diversitate!

Suntem proprietarii aparatelor noastre

Ceea ce înseamnă că putem personaliza aparatul după bunul plac al brandului tău și avem posibilitatea să schimbăm oricând sortimentul cafelei din aparate.

Suntem distribuitor autorizat de vending pentru două dintre cele mai prestigioase mărci de cafea: Lavazza și Kimbo

Astfel, avem acces exclusiv la produsele autentice și la ultimele inovații din portofoliul acestor două branduri.

Toate aparatele Nordexim sunt disponibile în sistem comodat

Eliminând obligația de plată; astfel, oferi angajaților surse rapide și economice de băuturi și mâncare, în proximitatea lor, reducând timpul petrecut pentru alte opțiuni de achiziție.

Oferim service și mentenanță la nivel național

Asigurându-ne că răspundem prompt solicitărilor clienților, în 24 de ore.

Construim parteneriate solide

Oferind instalare și service gratuite, aprovizionarea și igienizarea permanentă a automatelor, pe toată durata colaborării, garantând o experiență de vending ușoară și eficientă.

Suntem pe gustul clienților tăi

Și avem opțiuni variate, de la soluții standard, la cele premium. În plus, oferim o gamă variată de aparate, de la cafea boabe la cafea instant, precum și flexibilitate în folosirea automatelor, prin jetoane, monede sau bancnote.

Vorbim serios când spunem că
avem cea mai bună cafea în portofoliu!

În portofoliul nostru, deținem sistemul exclusivist de cafea Lavazza Blue. 

Un „espresso” perfect pentru consumuri medii și mari, recunoscut ca fiind cea mai bună alegere disponibilă în segmentul vending din România.

Cine sunt clienții noștri?

Suntem potriviți pentru afaceri mici și mari, punând la dispoziție soluții de vending care transformă spațiile publice în spații energizante și pline de satisfacție.

Suntem partenerul ideal pentru companiile care își doresc o experiență premium de vending, în spațiile cu trafic intens, facilitând trecerea timpilor de așteptare sau soluționând poftele pe grabă.

Am crescut constant, construind parteneriate solide cu mii de colaboratori la nivel național.

FMCG

P&G, Bergenbier, Caroli

Automobile

Toyota, DAF

Media

 PrimaTV

Companii Private

Tarom, Turbomecanica, Engie Romania

Benzinării

Lukoil, Mol

Retail

Metro, Dedeman, Auchan, Brico Depot

Servicii Financiare

UniCredit, Banca Transilvania

+ 0

De ani în industria de vending

Cu rădăcini adânci și o viziune contemporană, Nordexim Coffee Services înseamnă peste 20 de ani de experiență în industria de vending din România. Compania noastră, înființată în 2001, se poziționează astăzi printre jucătorii activi pe piața automatelor dedicate băuturilor calde și reci, precum și a snack-urilor.

Parte din familia Aquila încă din anul

0

Din 2010, facem parte din Aquila, lider în servicii integrate de distribuție și logistică pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, cu peste 30 de ani de experiență în această industrie. Această asociere ne-a consolidat poziția și ne-a oferit resursele necesare pentru a inova și pentru a aduce mereu cele mai bune servicii la masa negocierilor și cele mai bune produse pe masa clienților noștri.

+ 0

Aparate de vending în piață

Portofoliul nostru diversificat de băuturi calde și reci demonstrează că suntem mereu în pas cu preferințele consumatorilor moderni. Cu peste 5000 de aparate de vending deservind întreg teritoriul țării, ne aducem cele mai bune produse direct la locul de muncă sau în locurile de trafic intens. Piesa de rezistență a portofoliului nostru este sistemul de cafea Lavazza Blue, recunoscut drept cea mai bună cafea disponibilă pe segmentul vending în România.

Scroll to Top